Bruiloften... er bestaan geen mooiere dagen! Vrolijke, blije mensen, veel liefde, emoties, mooie kleding, lekker eten & drinken, een feest.. en dat mag ik fotograferen! Ik hou er van! Mijn focus ligt daarom op bruidsfotografie. Samen met Arjan Barendregt Fotografie willen wij jullie grote dag, op een ongedwongen spontane manier vastleggen. Zodat jullie genieten van jullie trouwdag en de foto's een mooie blijvende herinnering zijn, waar jullie met veel plezier naar terug zullen kijken!

 

Werkwijze twee fotografen


 

Bruiloften die ik mag fotograferen, doe ik samen met Arjan. Twee weten meer dan één, een spreekwoord dat zeker in dit geval volledig opgaat. Wij hebben ons eigen specialisme, eigen kennis en ervaring. Door samen te werken brengen wij deze kennis bij elkaar. En dat leidt vaak tot verrassende nieuwe inzichten. Bovendien zie je dat verschillende karakters samenkomen. Mannelijke en vrouwelijke fotografen fotograferen op een wezenlijk andere manier. Breng al deze verschillen bij elkaar dan wordt de optelsom 1+1=3 waarheid! 

 

Van te voren

Voorafgaand jullie bruiloft zullen Arjan en ik op kennismakingsgesprek komen. Wij willen jullie erg graag ontmoeten. Wij kunnen de planning van jullie dag doornemen en wij zijn nieuwsgierig naar jullie wensen en persoonlijke stijl ten aanzien van bruidsfotografie. Houden jullie bijvoorbeeld van strakke industriële panden? Of juist mooie groene parken? Wij vinden het erg belangrijk dat er een klik is. Wij kunnen tijdens het gesprek tips meegeven door onze ervaringen. De bruiloft is al spannend genoeg!

 

De dag zelf
Arjan en ik zullen tijdens jullie trouwdag aanwezig zijn op de afgesproken plaats en afgesproken tijd. Het leuke van twee fotografen is dat wij het aankleden van beide kunnen fotograferen. Wij fotograferen de gehele dag met verschillende camera's en lenzen. Wij leggen vast wat er gebeurd vanuit verschillende perspectieven. Wij kunnen focussen op alles wat voor jullie belangrijk is! Wij spreken eigenlijk geen eindtijd af, omdat je nooit precies weet hoe de dag en avond verloopt. En wij geen belangrijk (foto-)moment willen missen!

Nabewerking en levering
Wij maken na jullie bruiloft zelf een selectie uit de foto's en geven deze een nabewerking. Wij controleren de foto's op kleur, compositie, contrast, scherpte, etc. De foto's worden in een mix van kleur en zwart/wit geleverd. De levering is digitaal en vaak binnen 2 weken. Mochten jullie kiezen voor een trouwalbum, dan gaan wij deze maken, nadat jullie de foto's digitaal hebben ontvangen. Dan kunnen jullie alvast zelf selecteren en doorgeven welke jullie erg mooi vinden!