Over mij

Aangenaam! Mijn naam is Iris ;-)
Momenteel woon ik in Zoetermeer. Ik heb hiervoor heel fijn in Rotterdam gewoond. Ik kom uit een hecht gezin en ben de middelste van drie meiden.

Ik ben getrouwd met Jordi. Dan denk je vast groot en uitgebreid? Nee, juist klein. Het was corona tijd en ik was 7 maanden in verwachting. Uiteraard heeft Arjan mijn bruiloft vastgelegd!

En dit vind ik eigenlijk het leukste om te vertellen over mij persoonlijk... ik ben moeder van onze prachtige dochter Sammie!


Fotograferen is een passie die er al vroeg in zat. Als kind fotografeerde ik graag met de analoge camera's van mijn moeder. Vanuit deze passie is de liefde voor fotografie uitgebloeid tot daadwerkelijk het fotograferen van opdrachten. Mijn focus ligt inmiddels alleen maar op bruiloften, niets leuker dan dat! 
Bruiloften fotografeer ik het liefst samen met Arjan Barendregt. Arjan en ik kennen elkaar dankzij het trouwen van mijn oudste zus. Tijdens haar bruiloft konden Arjan en ik het ontzettend goed met elkaar vinden en zijn wij een samenwerking gestart. Met succes, inmiddels fotograferen wij bijna 10 jaar samen!